hero image

No Cure No Pay

Op zoek naar één of meerdere specialisten ter uitbreiding van jullie organisatie, maar wil je nergens aan vastzitten? Geen probleem!
Wij gaan gericht voor jullie aan de slag inruil voor een eenmalige vergoeding, enkel bij succes.

Waarom Buro5?

Wij maken groeiambities waar, door het nét anders te doen dan anderen. Als strategisch partner creëren we samen lange termijn doelen met een duidelijke visie. We achterhalen de kracht van de organisatie en spelen hier met onze recruitment expertise op in.
Als kritische partner denken we mee binnen jullie organisatie, zo zorgen we samen voor de gewenste instroom van geschikte kandidaten

  • Telefonische bedrijfsintake
  • Begeleiding in het recruitmentproces
  • Actieve introductie van geschikte kandidaten
  • Wij vragen geen exclusiviteit
  • Succes-based

Onze aanpak: Wat houdt het in?

Dé oplossing voor organisaties die op zoek zijn naar een aanvulling op hun bestaande team, maar nog nergens aan vast willen zitten. Na een uitgebreide telefonische intake doorlopen wij samen met onze opdrachtgever het gewenste profiel. Aan de hand van deze kennis gaan wij direct van start met een actieve benadering van ons kandidatenbestand.
Wij zullen passende kandidaten vrijblijvend bij jullie introduceren en waar nodig het recruitmentproces verder begeleiden. Dit is een perfecte dienst voor bedrijven die eerst willen proeven van de samenwerking met Buro5. We gaan vrijblijvend voor jullie aan de slag, en geen succes betekent geen factuur. We zien dit als een investering in de toekomst.

Laten we samenwerken!

  • Actieve introductie van geschikte kandidaten
  • Direct inzetbaar

Brochure

Meer informatie over No Cure No Pay? We vertellen je er alles over in onze brochure. Download het bestand vrijblijvend via onderstaande button. Wil je meer informatie over onze andere pakketten? Neem dan contact met ons op!