hero image

Executive Search

Op zoek naar één specifieke specialist? Kies Executive Search,
een samenwerking waarbij we uitgebreid voor je op zoek gaan,
met persoonlijke begeleiding en actieve benadering tegen vaste
en heldere tarieven. De perfecte keuze wanneer jullie één specifiek profiel zoeken!

Waarom Buro5?

Wij maken groeiambities waar, door het nét anders te doen dan anderen. Als strategisch partner creëren we samen lange termijn doelen met een duidelijke visie. We achterhalen de kracht van de organisatie en spelen hier met onze recruitment expertise op in.
Als kritische partner denken we mee binnen jullie organisatie, zo zorgen we samen voor de gewenste instroom van geschikte kandidaten

  • Bedrijfsintake op kantoor
  • Actieve search door een gespecialiseerd team
  • Direct inzetbaar en effectief
  • Een projectmatige aanpak
  • Vaste en heldere tarieven

Onze aanpak: Wat houdt het in?

Een tijdelijke oplossing die organisaties instaat stelt om op korte termijn één specifieke specialist aan te nemen. Samen met onze opdrachtgever kijken we kritisch naar het gewenste profiel en onderzoeken we de haalbaarheid voor een snelle en goede invulling van de vacature. Aan de hand van deze kennis maken we duidelijke projectplanningen en stellen we een op maat gemaakt recruitmentteam samen.

Door deze projectmatige aanpak, een actieve benadering, duidelijke communicatie, extra tools en mankracht geven wij een boost aan jullie instroom van kandidaten. Middels deze gestructureerde aanpak kunnen wij vacatures binnen een periode van 8 weken invullen.

Ook met Buro5 op zoek naar jouw nieuwe kandidaten?

  • Een persoonlijk gespecialiseerd team met projectmatige aanpak
  • Direct inzetbaar en effectief

Brochure

Meer informatie over Executive Search? We vertellen je er alles over in onze brochure. Download het bestand vrijblijvend via onderstaande button. Wil je meer informatie over onze andere pakketten? Neem dan contact met ons op!

Veelgestelde vragen Executive Search

Hoe werkt Executive Search?

Samen met de klant kijken we kritisch naar het gewenste profiel en onderzoeken we de haalbaarheid voor een snelle en goede invulling van de vacature (intake).We stellen aan de hand van deze kennis een zoekprofiel op, inclusief duidelijke projectplanningen en we blijven nauw in contact met de organisatie.Vervolgens starten we onze zoektocht door middel van onze projectmatige aanpak, proactieve benadering en duidelijke communicatie en geven een boost aan de instroom van kandidaten. Er wordt actief gezocht naar latend werkzoekende kandidaten. Om de kwaliteite van de kandidaten te waarborgen, worden deze gescreend en er wordt gecheckt of er een goede match is met de organisatie. Tot slot, er wordt een eindrapport opgesteld met onze bevindingen.

Waarom zou je Executive Search uitbesteden?

• Binnen 12 weken kunnen wij een specifieke vacature invullen;• Eén aanspreekpunt;• Wij hanteren concurrerende prijzen;• We zorgen een uitstekende match tussen kandidaat en bedrijf;• We hebben jarenlange ervaring in de recruitment.

Bieden jullie ook andere diensten naast Executive Search?

Ja, je kunt ook bij ons terecht voor de diensten Recruitment as a Service (RaaS) en No Cure, No Pay recruitment.