hero image

De beste mensen op de beste plek,
Buro5 regelt het.

Waarom we dat doen, hoe we dat doen en ons doel?
Dat lees je hier!

icon

Wat we doen

Wij zijn de strategisch partner die langetermijndoelen creëert met een duidelijke visie. We doen het nét anders dan anderen: de kracht van organisaties en werkzoekenden achterhalen en hier met onze recruitment expertise op inspelen.

icon

Hoe we dat doen

We bieden verschillende diensten aan waarmee we je bewust laten nadenken over je eigen behoefte(n). We begrijpen dat deze behoefte constant verandert; hier spelen wij met onze expertise op in. Zo zijn we de flexibele schil die met je meegroeit!

Het ontstaan van Buro5


Buro5 is ontstaan als reactie op de huidige recruitmentmarkt: we willen het bestaande imago van recruitment doorbreken. Samen met jou willen we je doelen bereiken, met één gemeenschappelijke, heldere visie. Zo kunnen wij de partner zijn die je ontlast in het werk en zorgen we ervoor dat je kan focussen op waar je kracht écht ligt.

Ons doel in recruitment


Samen met onze klanten hun groeiambities waarmaken door kritisch te kijken naar hun wensen en behoeften. Dat is ons doel. Benieuwd naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Opgericht in

2018

Plaatsingen

500+

Vacatures

250+

Laten we samenwerken!

  • Actieve introductie van geschikte kandidaten
  • Betrokken consultants die jou verder helpen
  • Direct inzetbaar